Вивіз будівельного сміття з квартири

Будівельне сміття — це той тип відходів, з яким так чи інакше нам доводиться стикатися протягом життя. Дрібні ремонтні роботи, демонтаж, косметичний чи навіть капітальний ремонт — все це незмінно спричиняє чимало сміття. Кожному хочеться якнайшвидше звільнити простір і навести лад, щоб насолодитися результатом роботи. Однак, щоб правильно позбавитися будівельних відходів, важливо знати кілька ключових правил.

Особливості утилізації будівельних відходів

Щодо вивезення будівельного сміття існують норми, які закріплені на законодавчому рівні. Просто винести залишки будматеріалів та інше сміття після ремонту з квартири на звичайний смітник не вийде. Це загрожує штрафами та подальшою необхідністю утилізувати сміття правильно.

Важливо розуміти, що відходи від ремонту та будівництва значною мірою відрізняються від звичайних твердих побутових відходів, які ми виносимо щодня. Будсміття може включати металеві, пластикові та дерев’яні елементи та конструкції, сипучі матеріали, залишки будівельних сумішей, лакофарбових виробів, цегли, підлогових покриттів та багато іншого. Таке сміття не тільки захаращує простір, зіпсувавши зовнішній вигляд міста, а й завдасть непоправної шкоди людям та навколишньому середовищу, оскільки деякі матеріали можуть виділяти шкідливі речовини або навіть спалахувати. Саме тому існують правила утилізації будівельного сміття.

Вивезення таких відходів після винесення з квартири має бути здійснене на спеціально обладнаний полігон. Там відходи підлягають похованню чи спалюванню. Деякі матеріали можна використовувати повторно. Знаючи такі нюанси, можна відшкодувати собі хоча б невелику суму витрат на ремонт.

Проблеми утилізації будсміття з квартири

Зіткнувшись із цим питанням, у людей виникають проблеми з транспортуванням та вибором місця утилізації відходів. Важливо підібрати відповідний за габаритами транспорт і знати розташування полігонів та підприємств з переробки. Крім того, щоб швидко та якісно вивезти будівельні відходи, їх рекомендується ретельно зібрати та упакувати.

Цю проблему допоможе вирішити професійна компанія, яка візьме питання утилізації будівельного сміття на себе, а вам не треба ні про що турбуватися.

Вивіз будсміття з квартири за допомогою професіоналів

Завдяки експертам у сфері утилізації відходів, ви можете легко та швидко позбутися будь-якої кількості будсміття у квартирі. Професіонали допоможуть:

  • збирати та розфасувати сміття по мішках;
  • спустити його з верхніх поверхів;
  • завантажити у спеціально обладнаний транспортний засіб;
  • вивезти на полігон.

Ви завжди можете заощадити, самостійно зібравши відходи в мішки вагою до 30 кг і спустивши їх до під’їзду. Вартість вивезення сміття залежатиме від терміновості, обсягу та ваги сміття, зручності під’їзду до будинку та багатьох інших нюансів.

Переваги співпраці з професійною компанією включають:

  • швидке та якісне вивезення будівельного сміття;
  • утилізація будь-якого обсягу відходів за один раз відповідно до законодавчих норм;
  • наявність великого автопарку транспортних засобів;
  • професійних співробітників;
  • послуги вантажників;
  • доступні ціни;
  • гнучкий графік (замовити вивіз можна у зручний для вас час).

Спеціалізована компанія раз і назавжди допоможе забути про проблеми вивезення будівельного сміття після ремонту в квартирі, а також дозволить законно позбутися відходів, запобігаючи будь-яким штрафам.