Вивіз будівельного сміття з приватного будинку

Вивіз сміття — важливе завдання кожної людини після проведення будь-яких ремонтних, будівельних чи демонтажних робіт. У приватному будинку людям регулярно доводиться стикатися з необхідністю поновлення території та житлового приміщення, здійснюючи ремонтні роботи як усередині, так і зовні. В результаті будівельне сміття в приватних будинках давно стало звичною повсякденністю. Мало кому сподобається захаращений двір, а тривале зберігання будівельних відходів здатне завдати шкоди здоров’ю людини та навколишньому середовищу. Ось чому необхідно правильно і своєчасно прибирати сміття, що накопичилося.

Комплекс заходів щодо вивезення сміття

Щоб вивезти будівельні відходи з приватного сектора, буде потрібно підготовка. По-перше, необхідно зібрати все сміття в будинку та на ділянці для подальшого сортування. Сортувати таке сміття важливо відповідно до типу матеріалів. Це можуть бути цегла, сипучі матеріали, дерев’яні конструкції, металеві елементи, пластик, лакофарбові матеріали та багато іншого.

Дрібне сміття підлягає фасуванням у мішки, що дозволить зручно транспортувати його на місце утилізації. Вага мішків не повинна перевищувати 30 кг. Як тільки відходи зібрані, необхідно відвезти їх на полігон.

Правила вивезення будсміття з приватного будинку

Існують правила утилізації будсміття, які закріплені на законодавчому рівні. Головна умова — утилізація відходів на спеціально обладнаних для цього полігонах. Винести таке сміття на звичайний смітник, сподіваючись, що обслуговуюча компанія забере його разом з ТПВ, не варто. Будівельні відходи не входять до компетенції таких служб, а ваші дії приведуть лише до штрафів.

Вивезти будсміття з приватного будинку можна або самостійно, або звернувшись до профільної компанії. Це пов’язано з тим, що будівельні відходи можуть завдати непоправної шкоди людині та навколишньому середовищу. Вони не тільки псують зовнішній вигляд міста, але також схильні призводити до травм, шкідливих випарів та спалахів.

Як швидко позбутися будівельного сміття у приватному будинку?

Розібратися з відходами можна самостійно. Однак це вимагатиме часу, певних знань, а також наявності відповідного транспортного засобу. Найчастіше найкращим рішенням стає співпраця з професійною компанією з вивезення сміття, такою, як наша.

Ми пропонуємо повний комплекс послуг, які включають:

  • збирання та сортування будівельних відходів;
  • фасування сміття у спеціально підготовлені щільні мішки;
  • винос мішків та навантаження в спеціалізований транспортний засіб;
  • переміщення відходів на обладнаний полігон або на підприємство з переробки (залежно від типу сміття);
  • розвантаження на місці.

Ми значно економимо ваш час і нерви. Кваліфіковані співробітники добре знають, як правильно і за законом утилізувати сміття після будівництва або ремонту. Крім того, ми, як спеціалізована фірма, маємо великий автопарк спецтехніки, що дозволить позбутися сміття будь-якої ваги, габаритів та об’єму за один раз. Додаткові послуги вантажників та інших фахівців забезпечують швидке очищення ділянки, не вимагаючи з вашого боку жодних зусиль.

Вартість послуги з вивезення будівельного сміття з приватного будинку визначається безліччю факторів, серед яких терміновість, обсяг та габарити сміття, розташування будинку тощо. До того ж, ви завжди можете заощадити, заздалегідь підготувавши відходи до навантаження.