Вивіз будівельного сміття з дачної ділянки

Дачна ділянка — це місце, де більшість робіт здійснюється в літній період. При цьому ремонт будинку або облагородження прилеглої території може відбуватися протягом року. Засніжені дороги та відсутність часу в холодну пору року призводять до того, що на дачі незмінно накопичується велика кількість будівельного мотлоху, з яким необхідно щось робити. Чи можна швидко позбутися таких відходів, уникнувши складнощів?

Особливості вивезення будсміття з дачної ділянки

Ключовою особливістю вивезення відходів будівельного типу з дачі є її розташування. У більшості випадків ділянки розташовані за містом, у зв’язку з чим будуть потрібні зусилля та час для того, щоб доставити сміття у відповідне місце.

Як і у випадку з багатоквартирними та приватними будинками в межах міста, просто викинути будівельний мотлох на найближчий смітник не вийде. Існують суворі правила щодо утилізації будівельних відходів, закріплених на законодавчому рівні. Тому обслуговуюча компанія не забере ваше будсміття, а ви ризикуєте отримати штраф і зіткнутися з невдоволенням сусідів по кооперативу.

Будь-яке будівельне сміття з дачі має бути вивезене на спеціально обладнаний полігон, де його буде відповідним чином утилізовано. Найчастіше відходи підлягають сортуванню для повторного використання, поховання чи спалювання. І про всі ці особливості важливо знати, щоб позбавитися від наявного мотлоху правильно.

Процедура вивезення сміття з дачі

Насамперед, важливо зібрати все наявне будівельне сміття і зробити його сортування. Остання здійснюється відповідно до типу матеріалів, а також їх габаритів. Дрібні відходи у вигляді цегли, сипких матеріалів, шматочків пластику, дерева чи металу можна запакувати у щільні мішки. Для зручності великогабаритні конструкції можна перемотати скотчем.

Інший важливий момент — транспортування. Для цього знадобиться відповідний транспортний засіб. Найчастіше оптимальним варіантом є Газель, у якій вільно помістяться як важкі мішки, і великі залишки конструкцій. Також необхідно знати точне розташування полігону, де проводиться безпосередня утилізація.

Для власників дачної ділянки вивіз будсміття часто стає проблемою через такі обставини:

  • нестача часу;
  • відсутність відповідного транспортного засобу;
  • незнання місцезнаходження полігонів.

В результаті відходи можуть зберігатися роками, захаращуючи дачну ділянку і псуючи її зовнішній вигляд. На допомогу у цій ситуації приходить профільна компанія.

Переваги професійного вивезення будівельного сміття

Завдяки послугам професійної компанії з вивезення будівельного сміття ви можете легко заощадити свої нерви, сили та гроші на штрафи. Фахівці мають колосальний досвід, добре знають законодавчу базу та розташування полігонів. Профільна компанія надає повний перелік послуг для утилізації сміття з дачної ділянки:

  • збирання та сортування відходів;
  • фасування сміття за мішками вагою до 30 кг;
  • винос відходів до вантажного транспортного засобу;
  • навантаження та транспортування на спецполігон;
  • розвантаження.

Головними перевагами співпраці з кваліфікованою компанією є надійність, гнучкий графік роботи, наявність автопарку відповідних транспортних засобів, а також висока якість та швидкість виконання робіт. Професійна допомога дозволить раз і назавжди забути про будівельне сміття на дачі.